Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, vineri, că se gândeşte să copieze noua frizură a fundaşului Gabriel Tamaş în cazul în care naţionala României câştigă Campionatul European.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat dacă se va tunde la fel ca Gabriel Tamaş, în cazul în care România se califică la Campionatul European, Burleanu a răspuns: "Aş răspunde acestei provocări dacă am câştiga Euro, până atunci îi las pe jucători să intre în acest joc. La Tamaş sunt chiar curios, chiar îi lansez această provocare lui dacă vom câştiga CE under 21 anul viitor".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Red ball

A post shared by GABRIEL TAMAS (@gabrieltamas) on

Burleanu a mai spus, într-o conferinţă de presă, că primele pentru CE sunt deja stabilite, dar sunt confidenţiale.

De asemenea, el a afirmat că pentru meciul cu Serbia din Liga Naţiunilor s-au vândut deja peste 25.000 de bilete. "Cred că se vor vinde toate biletele până la ora jocului. Pentru meciurile de tineret de la Ploieşti şi Cluj  nu am date, dar cred că vom umple cele trei arene".

Joi, 11 octombrie, de la ora 21.45, la Vilnius, naţionala României va juca împotriva Lituaniei. Trei zile mai târziu, duminică, 14 octombrie, de la ora 16.00, pe Arena Naţională, tricolorii vor întâlni Serbia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.