Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, luni, că este convins de faptul că jucătorii din echipa de fotbal vor avea o evoluţie foarte bună la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Chiar dacă nu putem merge cu jucătorii care au obţinut calificarea istorică, cred că toţi jucătorii vor profita de această oportunitate şi ne vor face mândri. Misiunea este să câştigăm primul meci şi apoi să trecem de faza grupelor. Pregătirea a fost foarte dificilă, jucătorii au stat în cantonament 14 zile, a urmat un zbor de 14 ore, apoi 4 ore în aeroport. Jucătorii nu au voie să părăsească hotelul. Dacă ne vom situa pe podium, şi situaţia se va dori să se implice financiar. Au fost mulţi jucători care şi-au dorit să meargă la JO, dar cluburile nu i-au lăsat. A fost tristeţe din partea noastră, mai ales pentru ei", a declarat Burleanu.

Turneul Olimpic de fotbal va avea loc în perioada 21 iulie – 7 august 2021. În urma tragerii la sorţi, România a fost repartizată în grupa B alături de Noua Zeelanda, Coreea de Sud şi Honduras.



 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.