Preşedintele reales al FRF, Răzvan Burleanu, a declarat că victoria sa de miercuri este una a fotbalului adevărat, apreciind că din aceasta întreaga societate românească are de învăţat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost o victorie a fotbalului adevărat. Toţi membrii Adunării Generale au demonstrat că sunt fermi, integri, corecţi şi au dovedit că toată presiune nu şi-a atins obiecivul. Cred că din această victorie întreaga societate românească are de învăţat. Este posibil în România, toate persoanele care doresc să-şi asume funcţii publice trebuie să arate că sunt integre, corecte şi demne. Mesajul meu este unul de unitate, cu siguranţă s-au făcut greşeli în primii patru ani, pe care o să le corectăm în următorii. Şi chiar dacă nu a fost un fleac, i-am ciuruit!", a declarat Burleanu după alegerile FRF.

Răzvan Burleanu a câştigat, miercuri, un nou mandat de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), după ce l-a învins clar, încă din primul tur de scrutin, pe principalul contracandidat Ionuţ Lupescu.

Burleanu a obţinut 168 de voturi, iar Ionuţ Lupescu 78 de voturi.

Marcel Puşcaş a primit 8 voturi, iar Ilie Drăgan niciun vot.

La Adunarea Generală au votat 254 de membri.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.