Tehnicianul formaţiei Dinamo, Ovidiu Burcă, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că meciul cu CSA Steaua, derbiul din liga secundă, va fi unul extrem de greu, însă a subliniat că formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare este într-un moment mai bun decât săptămânile trecute. El spune că pentru acest meci nu este nevoie de motivaţie suplimentară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Întâlnim o echipă foaerte bună, vom avea un meci dificil, dar şi noi am arătat că suntem pe un drum ascendent. Avem jucători cu experienţă care încep să se impună la nivel ierarhic. Suntem într-un moment mai bun decât săptămânile trecute, Suntem motivaţi şi sper să aducem bucurie suporterilor noştri. O victorie ar însemna foarte mult pentru grupul ăsta de jucători, la nivel de încreder, iar pentru suporteri ar fi o mare bucurie. Cred că semnalul pe care îl va da este că clubul merge înainte. La astfel de meciuri nu este nevoie de o motivare suplimentară. Jucătorii trebuie liniştiţi, echilibraţi. Eu sunt liniştit, pentru mine trei puncte sunt trei puncte, dar evident că ştim că le putem oferi o bucurie suporterilor şi de aceea presiunea este mai mare.Originea FCSB şi CSA Steaua este aceeaşi şi într-un fel meciul de mâine rămâne un derbi. Nu avem primă specială, meciul e special prin ceea ce înseamnă el, poate prime speciale vom avea la alte meciuri", a declarat Burcă.

Derbiul de ligă secundă dintre Dinamo şi CSA Steaua va avea loc, vineri, de la ora 21.30, pe Arena Naţională, în etapa a VI-a.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.