Meciul Bochum – Borussia Monchengladbach, întrerupt definitiv vineri după ce un arbitru asistent a fost lovit în cap cu un obiect aruncat din tribună, nu se va rejuca, informează l’Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Conform regulilor DFB care se aplică tuturor cluburilor, meciul echipei VfL Bochum trebuie să fie considerat pierdut cu scorul de 0-2, pentru că este clubul responsabil de spectatorii săi şi culpabilitatea spectatorilor este imputabilă clubului”, a explicat Stephan Oberholz, preşedintele tribunalului sportiv al federaţiei germane.

El a calificat decizia drept una “obligatorie şi fără alternativă”, precizând că rejucarea meciului sau disputarea ultimelor 20 de minute era imposibilă.

Meciul VfL Bochum - Borussia Monchengladbach a fost întrerupt definitiv, vineri, după ce arbitrul asistent Christian Gittelmann a fost lovit în cap cu obiect aruncat din tribună, cel mai probabil un pahar de bere.

În minutul 70, la scorul de 2-0 în favoarea echipei Borussia Monchengladbach (goluri Alassane Plea '55 şi Breel Embolo '61), un obiect aruncat de un fan al lui Bochum l-a lovit pe Gittelmann în cap. Arbitrul de centru Benjamin Cortus a întrerupt jocul şi a părăsit terenul cu asistenţii săi, urmaţi la scurt timp de jucătorii de la Gladbach.

Fotbaliştii gazdelor au mers la suporteri şi le-au bătut obrazul, apoi au părăsit şi ei terenul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.