Germanul Dino Toppmöller, secundul lui Julian Nagelsmann la Leipzig şi apoi la Bayern Munchen, a fost numit antrenor la Eintracht Frankfurt până în vara anului 2026, înlocuindu-l pe austriacul Oliver Glasner, a anunţat, luni, clubul german Eintracht într-un comunicat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Evoluţia lui Eintracht Frankfurt în ultimele sezoane a fost impresionantă", a declarat Dino Toppmöller (42 de ani), care a jucat 16 meciuri pentru club în sezonul 2002/2003.

Dino Toppmöller este fiul lui Klaus Toppmöller, finalist al Ligii Campionilor pe banca lui Bayer Leverkusen în 2002, vicecampion al Germaniei şi finalist al Cupei în acelaşi sezon.

Dino Toppmöller a antrenat Dudelange în Luxemburg timp de trei sezoane, din vara anului 2016 până în vara anului 2019, înainte de a i se alătura lui Julian Nagelsmann la Leipzig în vara anului 2020 pentru a deveni asistentul său în cel de-al doilea sezon al antrenorului la clubul din estul Germaniei.

Când Nagelsmann a semnat pentru Bayern în vara anului 2021, Toppmöller l-a urmat la Munchen şi a fost demis la sfârşitul lunii martie 2023, împreună cu antrenorul lui Bayern, care a fost înlocuit de Thomas Tuchel.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.