Ultima clasată din Bundesliga, FSV Mainz nu mai are antrenor. Antrenorul danez Bo Svensson, care a sosit în ianuarie 2021, a demisionat joi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După o întâlnire îndelungată cu preşedintele Christian Heidel şi cu directorul sportiv Martin Schmidt, Bo Svensson, care a jucat un rol esenţial în redresarea lui Mainz timp de aproape trei ani, a decis să plece joi seara. "Este foarte dificil pentru mine să spun la revedere, dar simt că a sosit momentul", a explicat el într-un comunicat.

Sub conducerea sa, Mainz a terminat pe locul opt la finalul sezonului 2021-2022 şi pe locul nouă în sezonul trecut.

Însă, de la începutul sezonului, Mainz nu a câştigat niciun meci şi a luat doar trei puncte. De asemenea, clubul a fost eliminat miercuri seara din Cupa Germaniei de Hertha Berlin (3-0), echipă din D2. Antrenorul echipei Under-23, Jan Siewert, a fost numit antrenor interimar.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.