Portarul echipei Parma, Gianluigi Buffon, a declaratt că Juventus Torino şi-a pierdut ADN-ul când la echipă evolua portughezul Cristiano Ronaldo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Când am revenit în 2019, am lucrat cu Cristiano Ronaldo timp de două sezoane şi am făcut-o bine împreună, dar cred că Juventus şi-a pierdut acest ADN de a fi o echipă", a afirmat jucătorul de 43 de ani.

Portarul echipei Parma nu contestă calităţile jucătorului Cristiano Ronaldo, autor a 101 goluri în 135 de meciuri, ci vorbeşte despre coeziunea echipei.

"Am ajuns în finala Ligii Campionilor în 2017 pentru că eram o echipă plină de experienţă, dar mai ales eram uniţi. Exista competiţie pentru locurile din teren, care era foarte puternică. Când Ronaldo juca la Juventus am pierdut acest lucru", a menţionat Buffon.

Cristiano Ronaldo a evoluat la Juventus în perioada 2018/2021.



 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.