Portarul Gianluigi Buffon, care a decis să nu mai joace la Paris Saint-Germain în sezonul viitor, a declarat într-un interviu pentru Corriere dello Sport că fusese anunţat că va fi al doilea goalkeeper şi a considerat că acest lucru nu i se potriveşte, astfel că a “renunţat la mulţi bani” şi la opţiunea de a mai rămâne un an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“PSG mă anunţase de cinci luni că voi fi al doilea portar în sezonul viitor. Din ianuarie, am avut tot timpul pentru a mă gândi şi am ajuns la concluzia că nu este pentru mine, astfel că am renunţat la mulţi bani şi la opţiunea de a mai rămâne un an. Dorinţa lor era absolut legitimă, de înţeles şi oferta era atractivă. Totuşi, la 41 de ani am nevoia de a avea emoţii. Emoţiile se traduc prin energie, vise, sentimentul de a face parte din ceva”, a spus Buffon, potrivit AFP.

Gianluigi Buffon a precizat că a primit câteva oferte bune. “Însă dacă nu voi avea motivaţia dorită, poate aş putea să îmi dedic un an doar mie”, a adăugat el.

Buffon a menţionat că ar putea să îşi reia studiile, fie pentru a deveni antrenor, fie director sportiv, sau chiar ar putea studia economie. “Aş vrea să îmi îmbunătăţesc cunoştinţele de limba engleză şi vreau să capăt competenţele de care am nevoie pentru a avea toate opţiunile deschise pentru viitor”.

Pentru Paris Saint-Germain, Buffon a jucat 25 de meciuri în toate competiţiile. El a câştigat cu PSG campionatul şi Supercupa Franţei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.