Federaţia Română de Fotbal va găzdui în Bucureşti, pe 22 şi 23 septembrie, UEFA Academy Summit, un eveniment organizat în premieră şi dedicat absolvenţilor cursurilor UEFA Academy. Peste 300 de invitaţi vor fi prezenţi la activităţile din cele două zile, printre ei şi foşti fotbalişti precum Sami Khedira, Stylian Petrov şi Răzvan Raţ, informează frf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ei vor participa la conferinţe despre viitorul fotbalului, bună guvernanţă şi schimbările din industria fotbalistică, dar şi la evenimente de networking, în care vor avea ocazia de a-i cunoaşte pe ceilalţi absolvenţi ai cursurilor UEFA.

Una dintre zile va fi dedicată completă prezentărilor şi workshopurilor ţinute de experţi despre viitorul sportului şi tehnologiile care l-au modelat în ultimii ani.

Tema generală a evenimentului va fi „Împreună!” („Together!”), fiind o oportunitate unică de a aduce la un loc o parte dintre cei peste 3.000 de absolvenţi ai programelor educaţionale UEFA Academy, din diverse domenii conexe fotbalului.

„În ultimii ani, Federaţia Română de Fotbal a avut un mare focus asupra educaţiei, cu scopul de a avea impact în creşterea fotbalului. UEFA Academy Summit va fi o ocazie minunată pentru a învăţa mai multe despre noile trenduri din fotbal, dar şi de a interacţiona cu absolvenţi din toate colţurile lumii. Împreună cu prietenii de la UEFA Academy, promitem un eveniment educaţional entuziasmant”, a spus preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

Este pentru prima oară când un astfel eveniment dedicat comunităţii UEFA Alumni are loc, fiind vorba de o iniţiativă UEFA Academy şi UEFA Academy Alumni Board, organizată cu sprijinul Federaţiei Române de Fotbal. Cu ocazia evenimentului, vor fi anunţată şi noua componenţă a UEFA Academy Alumni Board, decisă în urma voturilor absolvenţilor UEFA Academy.



 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.