Bruce Bochy s-a întors în liga americană de baseball (MLB). Fostul antrenor al echipelor din San Diego şi San Francisco, în vârstă de 67 de ani, a semnat vineri un contract de trei ani pentru a-i antrena pe Texas Rangers, începând de anul viitor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El va prelua conducerea unei echipe care nu a fost niciodată campioană (două finale pierdute în 2010 şi 2011) şi care nu a mai jucat în play-off din 2016.

Bochy a antrenat San Diego Padres din 1995 până în 2006, ajungând (dar pierzând) în Wolrd Series în 1998. Apoi a condus San Francisco Giants din 2007 până în 2019. Bruce Bochy a ajutat într-adevăr franciza din California să câştige titlul de trei ori (în 2010, 2012 şi 2014).

Născut în Franţa (tatăl său a fost soldat pe o bază NATO), francofil, a acceptat să antreneze echipa Franţei în septembrie anul trecut, în timpul calificărilor pentru World Baseball Classic, un turneu internaţional în care profesionişti MLB.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.