Bronny James, fiul starului echipei Los Angeles Lakers, LeBron James, a jucat din nou duminică, la mai puţin de cinci luni după ce a suferit un stop cardiac în timpul unui antrenament.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La 24 de ore după ce echipa sa, Los Angeles Lakers, a învins Indiana Pacers în finala Cupei NBA, Lebron James a trăit un alt moment emoţionant când fiul său de 19 ani a revenit în baschetul universitar din NCAA. Bronny James a jucat din nou cu echipa sa, Trojans de la University of Southern California (USC) , care a pierdut cu 79-84 în faţa echipei Long Beach State.

Fiul starului din NBA a suferit un stop cardiac în timpul unui antrenament în luna iulie. El s-a prăbuşit pe teren înainte de a fi dus la spital, unde medicii au descoperit ulterior că suferea de o afecţiune cardiacă congenitală. Duminică, el a fost întâmpinat pe teren cu ovaţiile mulţimii, din care făcea parte şi tatăl său, Lebron, însoţit de fiica sa Zhuri şi de celălalt fiu al său, Bryce, care joacă baschet la liceul său din Sierra Canyon.

În 16 minute de joc, Bronny James a reuşit 4 puncte, 3 recuperări, 2 pase decisive. "Mi s-a părut foarte solid", a declarat antrenorul Trojans, Andy Enfield. "Bronny se descurcă foarte bine sub lumina reflectoarelor. Este un tânăr pasionat de baschet", a mai spus el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.