Britanicul Jack Draper a acuzat o stare de rău, marţi, la Melbourne, şi a vomitat imediat după victoria din primul tur de la Australian Open, în faţa lui Marcos Giron.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jack Draper s-a impus în faţa lui Marcos Giron în cinci seturi, scor 6-4, 3-6, 4-6, 6-0, 6-2, după trei ore şi 20 de minute.

Imediat după ce a strâns mâna adversarului, Draper, locul 55 mondial, s-a îndreptat spre coşul gunoi de lângă marginea terenului şi a vomitat.

 

Deşi la Melbourne erau 30 de grade Celsius la ora meciului, Draper crede că i s-a făcut rău din cauza stresului provocat de faptul că joacă la un grand slam. "A fost, evident, un meci fizic. Sunt condiţii grele. Nu a fost atât de lung pentru un meci de cinci seturi... Sunt încă tânăr, aşa că este dificil să mă obişnuiesc cu mediul din jurul acestor grand slamuri şi cu tensiunea aferentă. Cred că a fost mai degrabă un fel de stres psihologic, nu fizic, deoarece m-am simţit mai bine în setul al cincilea decât în primul".

În turul doi, Draper va evolua cu americanul Tommy Paul, cap de serie numărul 14.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.