Clubul Brighton, la care este legitimat Florin Andone, a anunţat, miercuri, că a decis să doneze biletele recuperate de la fanii care au primit interdicţii de acces la meciuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gruparea din Premier League a pus biletele la dispoziţia copiilor fără posibilităţi din Brighton, prin intermediul unei fundaţii care ajută şi tinerii cu dizabilităţi şi prin intermediul biroului de adopţii din oraşul englez.

“Biletele sunt cele recuperate de la fanii care au primit interdicţii din cauza comportamentului antisocial. Clubul a realocat locurile respective în interiorul stadionului”, se arată pe site-ul brightonandhovealbion.com.

Brighton întâlneşte în această seară, de la ora 22.05, în deplasare, echipa West Bromwich, în 16-imile de finală ale Cupei Angliei. Partida se rejoacă după ce, la 26 ianuarie, cele două echipe au terminat la egalitate, scor 0-0.

Pe teren propriu, Brighton va juca sâmbătă, cu Burnley, în Premier League.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.