UEFA a anunţat brigăzile de arbitri care vor oficia în turneul de calificare pentru turul preliminar al UEFA Champions League 2023/24, un mini-turneu care se va disputa în Islanda.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marţi, 27 iunie, la semifinala dintre Atletic Club d’Escaldes (Andorra) şi FK Buducnost Podgorica (Muntenegru), la centru se va afla MarceBîrsan, care va fi ajutat la cele două linii de Radu Ghinguleac şi Ciprian Danşa, cel de-al patrulea oficial fiind Marian Barbu.

Observator pentru brigada de arbitri a fost desemnat Robert Schorgenhofer (Austria), iar delegat de joc Paul Tompkins (Anglia).

Partida va avea loc de la ora 16:00, pe stadionul Kopavogsvollur din Kopavogur, tot aici urmând să se joace, de la ora 22:00, şi a doua semifinală, între SP Tre Penne (San Marino) şi Breioablik (Islanda).

Învingătoarele din cele două partide vor disputa finala pentru calificarea în primul tur preliminar al UCL, meciul urmând a avea loc vineri, 30 iunie, de la ora 22:00.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.