Iuliana Demtrescu şi Petruţa Iugulescu au fost nominalizate în brigada care va conduce o semifinală a UEFA Women’s Champions League, informează FRF.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vineri, pe stadionul Camp Nou din Barcelona, la jocul tur dintre FC Barcelona şi VFL Wolfsburg, Petruţa Iugulescu este unul dintre arbitrii asistenţi, iar Iuliana Demetrescu va fi arbitru de rezervă, într-o brigadă care o va avea la centru pe Sandra Braz Bastos (din Portugalia) şi la cealaltă linie pe Maria Sukeníkova (din Slovacia).

Ele vor fi ajutate din camera VAR de Tiago Bruno Lopes Martins şi Luís Miguel Branco Godinho (din Portugalia). Observator de arbitri va fi Hilda McDermott (din Irlanda), iar delegat de joc din partea UEFA va fi Outi Saarinen (din Finlanda).

În ultima etapă din Liga 1 la fotbal masculin, Iuliana Demetrescu a debutat la meciul dintre Fotbal Club Rapid şi Gaz Metan Mediaş, scor 8-0, la care a arbitrat alături de Petruţa Iugulescu şi Mihaela Ţepuşă, fiind prima brigadă feminină la un meci din Liga 1 după o pauză de 10 ani.

Iuliana Demetrescu şi Petruţa Iugulescu su fost selectate de UEFA să oficieze şi la Campionatul European de fotbal femin.

În cealaltă semifinală a UEFA Women’s Champions League, se vor întâlni, la 24 aprilie, Olimpique Lyon şi Paris Saint Germain.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.