Şapte românce vor evolua, sâmbătă, pe tabloul calificărilor la BRD Bucharest Open, competiţie cu premii de 250.000 de dolari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Irina Bara, favorită 2 în calificări, va juca în primul tur împotriva italiencei Anastasia Grymalska, Jaqueline Cristian o va întâlni pe suedeza Cornelia Lister, Alexandra Cadanţu pe sportiva din Ungaria Panna Udvardy, beneficiară a unui wild card, Nicoleta Dascălu pe turcoaica Ipek Soylu, iar Cristina Dinu pe slovaca Chantal Skamlova.

Beneficiază de wild card-uri Irina Fetecău, care va juca împotriva Olgăi Ianciuk (Ucraina), şi Andreea Prisacariu, a cărei adversară va fi jucătoarea bulgară Sesil Karatanceva, favorită 8 în calificări.

Cap de serie 1 în calificări este italianca Deborah Chiesa, care o întâlneşte în prima rundă pe Anna Bondar (Ungaria, beneficiară a unui wild card).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.