Ronaldo, fostul atacant brazilian al Real Madrid, nu ar fi surprins să îl vadă pe Kylian Mbappé semnând în cele din urmă pentru clubul spaniol în vară, chiar dacă afirmă că această "telenovelă" a devenit prea lungă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Madridul a avut întotdeauna cei mai buni jucători din lume. Este o filozofie care a fost menţinută de mulţi ani şi nu este surprinzător că ei continuă să îşi dorească cei mai buni fotbalişti", a declarat Ronaldo, la Londra, unde a participat la Gala FIFA The Best.

Pentru dublul câştigător al Balonului de Aur (1997, 2002), internaţionalul francez (75 de selecţii, 46 de goluri) este mai mult decât pregătit să facă pasul cel mare. "Nu ştiu dacă va merge la Real Madrid, dar este adevărat că vorbeşte aproape perfect spaniola", spune el. "Sunt impresionat de cât de bine vorbeşte".

În cele din urmă, Ronaldo împărtăşeşte punctul de vedere al multor suporteri ai celor două cluburi: ar dori ca această problemă să fie rezolvată rapid. "Nu ştiu ce se va întâmpla, dar deja devine o telenovelă prea lungă", a subliniat el.

Contractul lui Kylian Mbappe cu PSG se încheie în iunie 2024, iar atacantul francez a declarat recent că „nu am luat o decizie, nu am făcut nici o alegere”.

Conform unor informaţii apărute în presa engleză şi spaniolă, Kylian Mbappe s-ar fi înţeles deja cu clubul spaniol Real Madrid, urmând ca transferul să se efectueze în vară.
 

 



 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.