Tatăl jucătorului brazilian Endrick a mărturisit că a fost foarte aproape de a încheia o înţelegere cu Chelsea, după o vizită la instalaţiile clubului în noiembrie 2022. Negocierile au eşuat însă, iar atacantul a ajuns să semneze cu Real Madrid, unde va evolua din iulie 2024.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am primit o invitaţie de la Chelsea, de la proprietar, şi am mers acolo pentru a vedea clubul şi ţara", a declarat Douglas, tatăl lui Endrick, conform jurnalistului italian Fabrizio Romano. "Am văzut meciul dintre Chelsea şi Arsenal şi am avut ocazia să vedem antrenorul, instalaţiile, pe Jorginho, Cesar Azpilicueta şi Thiago Silva".

"Ne-au explicat totul", spune el despre întâlnire. "Ne-au prezentat persoana care urma să ne ajute să ne instalăm. Ne-a arătat casa în care vom locui, şcoala la care va merge Endrick, biserica pe care o vom frecventa. Totul era în ordine pentru noi şi pentru Chelsea".

"Mă gândeam deja că voi locui la Londra cu tot acest frig. Dar apoi, seara, m-a sunat reprezentantul fiului meu şi mi-a spus că patronul celor de la Chelsea s-a retras din afacere pentru că preţul pe care ar trebui să-l plătească pentru Endrick ar umfla piaţa. Era vorba de 60 de milioane de euro în total pentru un băiat de 16 ani care avea să ajungă în ţară aproape doi ani mai târziu... apoi a apărut Real Madrid", a mai spus Douglas.

Clubul spaniol nu a ezitat prea mult să plătească această sumă pentru jucătorul care se va alătura echipei când va împlini 18 ani, adică puţin peste şapte luni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.