Fundaşul brazilian Dani Alves şi-a anunţat, miercuri, plecarea de la FC Barcelona, ​​​unde revenise în ianuarie după o pauză de cinci ani, şi unde a jucat în total 408 meciuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Astăzi este timpul să ne luăm la revedere”, a scris fundaşul pe Instagram, evocând aceşti "mai bine de 8 ani dedicaţi acestui club, acestor culori, acestei case...”. "Dar ca totul în viaţă, anii trec, drumurile se despart”, continuă în acest mesaj jucătorul.

La 39 de ani, este cel mai de succes jucător din istoria fotbalului, cu 43 de titluri câştigate de-a lungul carierei, cel mai recent fiind medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Sub tricourile celor de la Sevilla, Barça, Juventus Torino şi Paris SG, a câştigat de trei ori Liga Campionilor, două Cupe UEFA, şase campionate, patru Cupe ale Regelui, două campionate franceze şi un campionat al Italiei.

Dani Alves revenise la FC Barcelona în ianuarie, după cinci ani petrecuţi la Juventus, Paris SG şi clubul brazilian Sao Paulo.

De atunci, a devenit cel mai bătrân jucător din istoria FC Barcelona care a jucat într-un meci din La Liga, un record deţinut anterior de portarul José Manuel Pinto.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.