Cotidianul sportiv catalan Sporta a confirmat iminenta vânzare a clubului Cruzeiro de către Ronaldo, fostul atacant al grupării braziliene (1993-94), pe care l-a cumpărat în decembrie 2021.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Urmând o primă informaţie furnizată duminică de site-ul brazilian O Globo, Sport a relatat că 'Il Fenomeno' ar urma să predea controlul clubului brazilian, la care deţine 90% din acţiuni, 'în cursul săptămânii'.

Cumpărătorul este Pedro Lourenço, un antreprenor de succes în sectorul hipermarketurilor, care a sprijinit deja clubul în ultimele luni, ajutând la recrutarea mai multor jucători. Echipa din statul Minas Gerais a urcat din nou în Serie A braziliană la finalul sezonului 2022, dar de atunci a obţinut rezultate modeste în Brasileirao (locul 14 în 2023, Cruzeiro ocupă în prezent locul 7 după patru etape).

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC

4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Deşi se va retrage din funcţia de preşedinte al clubului, Ronaldo nu a spus încă dacă va păstra o participaţie la Cruzeiro sau se va retrage complet.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.