Tehnicianul dinamovist Florin Bratu a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că în pauza prilejuită de meciurile echipelor naţionale Dinamo a rezolvat multe lucruri, însă a menţionat că elevii săi trebuie să se autodepăşească pentru a obţine un rezultat bun în confruntarea cu Astra Giurgiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Mâine vom întâlni un adversar bun, un adversar care nu a pierdut până acum în campionat, care are cea mai bună apărare alături de Sepsi şi pot spune că pentru mine, dar şi pentru echipa mea, este o provocare foarte mare dat fiind faptul că şi antrenorul s-a schimbat acolo, a venit un antrenor experimentat, domnul Gigi Mulţescu, pe care îl respect mult, un antrenor cu care eu am lucrat şi ştiu cum pregăteşte meciurile, aşa că trebuie să fim foarte atenţi mâine, dar să şi jucăm foarte bine, trebuie să ne autodepăşim pentru a scoate un rezultat bun. Astra până acum nu a pierdut niciun meci şi cred că se datorează foarte mult şi antrenorului Marius Măldărăşanu, vom vedea mâine cum vor decurge lucrurile, dar cel mai important este ceea ce trebuie să facem noi”, a spus Bratu.

El a precizat că echipa sa este mai responsabilă acum. “Cred că în aceste două săptămâni de pauză am reuşit să rezolvăm multe lucruri, cred că suntem mai responsabili, sau cel puţin vreau să văd acest lucru din partea echipei şi jucând acasă mâine să ne impunem ca echipă pe teren”.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

În ceea ce îi priveşte pe Teddy Mezague şi Danijel Subotici, achiziţionaţi în această săptămână, Bratu a spus că şi i-a dorit la Dinamo şi aduc un plus de experienţă. “A venit un fundaş central puternic, Teddy Mezague, pe care l-am urmărit ceva vreme, un jucător care a jucat sezonul trecut foarte multe meciuri la Mouscron, am avut referinţe bune despre el. Şi bineînţeles Danijel Subotici, care a mai fost în campionatul României şi are o ambiţie în plus de a demonstra unele lucruri. Mi-am dorit un jucător cu acest profil, de pivot, pentru că avându-l pe Daniel Popa, pe Mircea Axente, care sunt diferiţi ca stil de joc, el venind cu un stil diferit vom putea să ne desfăşurăm mai bine, joacă mai bine cu spatele la poartă, are altfel de calităţi şi normal să îmbinăm toate aceste lucruri pentru binele echipei. În discuţiile pe care le-am avut cu Subotici l-am văzut foarte motivat, chiar şi la antrenament. Este încă la o vârstă bună la care poate demonstra foarte multe în fotbal”.

Florin Bratu a menţionat că înaintea jocului cu Astra singurul jucător indisponibil este Ivan Pesici: “În acest moment doar Ivan Pesici are probleme, îl sâcâie o pubalgie de foarte mult timp, şi nu va fi în lot pentru acest meci”.

Partida Dinamo – Astra Giurgiu este programată vineri, la ora 21.00, în etapa a XVIII-a a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.