Tehnicianul dinamovist Florin Bratu a declarat, sâmbătă, că probabil despărţirea lui Edward Iordănescu de CFR Cluj s-a produs după ce s-a întâmplat “ceva grav”, el precizând că este convins că tehnicianul rămas liber de contract îşi va găsi un angajament pe măsura sa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Îmi pare rău, pentru că Edi Iordănescu a dovedit că este un antrenor cu potenţial. Probabil s-a întâmplat ceva acolo dacă s-au luat deciziile… ceva grav. Dacă s-au luat astfel de decizii din scurt şi foarte rapid. Însă cu siguranţă Edi Iordănescu în viitorul apropiat îşi va găsi un angajament pe măsura lui”, a spus Bratu.

CFR Cluj a anunţat, joi, rezilierea contractului antrenorului principal Edward Iordănescu după doar trei meciuri pe care acesta le-a petrecut pe banca echipei ardelene în acest sezon. În locul lui Iordănescu a fost numit portughezul Antonio Conceicao.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.