Finalist al Ligii Campionilor cu Inter Milano, Edin Dzeko este pe cale să părăsească Serie A, campionat în care a jucat din 2016 (la Roma şi apoi la Inter). Atacantul bosniac (37 de ani, 128 de selecţii) este aşteptat să ajungă în Turcia în cursul zilei de joi, pentru a semna cu Fenerbahçe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Atacantul de renume mondial Edin Dzeko va sosi la Istanbul pentru a se supune controalelor medicale tradiţionale şi pentru a finaliza negocierile de transfer. Îl prezentăm publicului", a anunţat joi clubul din Istanbul.

Ajuns la final de contract cu Inter, clubul său din 2021, Dzeko va semna o înţelegere pe două sezoane cu Fenerbahçe. Acesta va fi al şaselea său campionat european, după ce a evoluat în Bosnia (Zeljeznicar Sarajevo), Cehia (FK Teplice), Germania (VfL Wolfsburg), Anglia (Manchester City) şi Italia.

Edin Dzeko a jucat 54 de meciuri pentru Inter în sezonul trecut, marcând 14 goluri şi oferind 5 pase de gol în toate competiţiile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.