La nici o lună de la eliberarea din închisoare, Boris Becker se va întoarce la Eurosport, în calitate de consultant pentru Australian Open, primul turneu de Grand Slam al sezonului, a anunţat. marţi. postul de televiziune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Condamnat la sfârşitul lunii aprilie de justiţia engleză la doi ani şi jumătate de închisoare pentru infracţiuni financiare, fostul nr.1 mondial a fost eliberat pe 15 decembrie, după opt luni de detenţie şi a fost expulzat din Regatul Unit.

Avocatul său a explicat că Becker, acum în vârstă de 55 de ani, „şi-a ispăşit pedeapsa” şi „nu face obiectul niciunei restricţii penale în Germania”.

„Sunt încântat că Boris Becker se întoarce la echipa noastră Eurosport pentru Australian Open. Din 2017, Boris este parte integrantă a transmisiunilor de tenis de la Eurosport”, a declarat Jochen Gundel, unul dintre managerii filialei germane a Warner Bros Discovery, compania-mamă a canalului.

Câştigător a şase turnee de Grand Slam în carieră (Wimbledon în 1985, 1986 şi 1989, US Open în 1989 şi Australian Open în 1991 şi 1996), Becker, care a ajuns pe primul loc în clasamentul mondial în 1991, va avea intervenţii la Eurosport. în fiecare dimineaţă şi după sesiunile nocturne ale Australian Open (16-29 ianuarie).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.