Antrenorul Dario Bonetti le-a cerut dinamoviştilor, la conferinţa de presă organizată înaintea meciului cu FC Argeş, mai multă răutate în ambele careuri de joc, în atac şi în apărare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Atmosfera este întotdeauna pozitivă la Dinamo, mai ales că n-am pornit la drum cu gândul că vom câştiga campionatul, iar acest detaliu trebuie să fie clar. Jucătorii sunt în creştere în ciuda ultimelor rezultate negative. Puteam să avem câteva puncte în plus în aceste etape. Nu vorbim aici de meciul cu Farul, dar cu Chindia şi cu Mioveni, cu atenţie şi cu răutate sportivă, puteam avea puncte în plus. Nu am doar o grijă, am mai multe. Prima preocupare este să-i fac pe băieţi să crească rapid, sunt foarte tineri, cu o perspectivă frumoasă. O altă preocupare sunt rezultatele, trebuie să avem victorii. Sunt convins că jucătorii vor da un răspuns foarte bun începând de la meciul cu FC Argeş", a declarat Bonetti.

"Favorite în fotbal sunt doar pe hârtie, nu şi pe teren. Uneori, meciul în sine spune contrariul. Răspunderea noastră este să ne pregătim bine şi să dăm maximum. Dacă o echipă joacă bine, o poate face bine împotriva oricărui adversar.vPentru a atinge obiectivul sunt importante toate momentele partidei. De exemplu, am pierdut cu Mioveni la singura oportunitate a adversarului, iar respectivul aproape şi-a scrântit piciorul ca să dea gol! Trebuie să fim mai răi în cele două careuri, în apărare şi în atac", a adăugat Bonetti.

El a mai spus că este concentrat pe procesul tehnic la Dinamo şi a subliniat că ar fi fost surprins dacă Deian Sorescu nu ar fi fost convocat la naţională. "Eu sunt concentrat pe procesul tehnic, la Dinamo, nu pe cel financiar. Să rezolvăm problemele tehnice care sunt la fel de importante ca şi cele financiare. Asta fiindcă proiectul sportiv poate rezolva partea financiară. Sorescu este o situaţie, Anton a fost alta. Da, sunt importanţi amândoi. În ceea ce-l priveşte pe Anton, sunt alegerile lui şi ale clubului, un lucru corect până la urmă. Sorescu e proprietatea clubului, are o valoare foarte mare şi din punct de vedere financiar, nu doar tehnică. Mi-ar părea rău să-l pierdem, dar, dacă va fi să-l vindem, Dinamo ar putea rezolva şi problema financiară. M-ar fi surprins ca Sorescu să nu fie convocat la naţională. Nu trebuie să ne gândim la plecarea lui Anton, la suspendarea lui Filip, să nu pierdem timpul, ci să încercăm să jucăm bine cu ceea ce avem la dispoziţie şi să câştigăm. Hai Dinamo!", a precizat Bonetti.
 
Meciul Dinamo - FC Argeş, din etapa a VII-a a Ligii I, este programat, sâmbătă, de la ora 18.00.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.