Tehnicianul Dario Bonetti a fost prezentat oficial la Dinamo, el afirmând că ştie problemele financiare ale clubului şi subliniind că va încerca să formeze o echipă care să ofere satisfacţie fanilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Cunosc toate problemele financiare prin care a trecut şi trece Dinamo. Până la un anumit punct fotbalul are de-a face cu partea financiară.
Începem un proiect care se bazează pe tineri. Problema noastră cea mai mare nu este legată de calitatea jucătorilor tineri, ci de faptul că suntem în foarte mare întârziere cu pregătirea. Sunt mulţi tineri de persepectivă, dar aşa cum se ştie, tinerii au nevoie de mult timp pentru a ajunge la un nivel de performanţă, de încredere în ei înşişi.  Avem jucători din grupele 2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004. Încerc să-i cunosc şi să creez o echipă competitivă pentru Liga 1. Trebuie să fim realişti, nu putem să avem aşteptări foarte mari pentru primele partide, atâta timp cât băieţii au doar o săptămână de antrenament în picioare", a afirmat tehnicianul dinamovist.
 
Bonetti a spus că este un tip optimist şi a cerut ca la rezultate slabe să fie el cel criticat, deoarece are avantajul de a nu înţelege limba română. "Prin natura mea sunt un tip optimist. Îmi face plăcere să lucrez cu tineri şi voi încerca să formez o echipă care să ofere satisfacţie suporterilor. Este nevoie de timp şi de muncă. Rugămintea mea este să nu-i criticaţi pe tinerii din echipă, iar dacă vor fi nemulţumiri, criticaţi-mă mai bine pe mine, pentru că eu răspund de echipă. Am şi avantajul că nu înţeleg limba. Sunt încrezător, ştiu că putem învinge. În fotbal nimic nu este sigur. Există o singură stradă certă, aceea a muncii”, a declarat Bonetti.
 
Noul mandat al lui Bonetti la Dinamo începe, luni, de la ora 20.30, pe teren propriu, cu FC Botoşani.
 
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.