Nici un alt atlet nu pare să se distreze atât de bine în timpul unei curse precum Usain Bolt, ia Rio însă, canadianul de Grasse a dovedit că are şi el simţul umorului şi că, în ciuda tensiunii din timpul unei curse, poate să râdă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Semifinala probei de 200 metri de la Rio a fost încă o dovadă a cât de mult se amuză jamaicanul în timp ce aleargă, iar de această dată canadianul Andre de Grasse i s-a alăturat.

Semifinala de miercuri noaptea a fost câştigată de Bolt cu un timp de 19,78, fiind urmat foarte aproaope de de Grasse care a teminat cursa după 19,80, stabilind un nou record pentru Canada.

Spre sfârşitul cursei amândoi păreau a ştii deja că sunt calificaţi în finală, motiv pentru care, atunci când canadianul s-a apropiat de jamaican, Bolt a început să râdă, iar adversarul său a făcut acelaşi lucru, cei doi au trecut linia de finiş râzând, moment surprins pe camerele de foto-finiş.

Bolt şi de Grasse au împărţit podiumul la finalul probei de 100 de metri, jamaicanul fiind campion olimpic, iar canadianul terminând pe poziţia a treia.

Urmează să vedem dacă cei doi se vor distra şi în finala probei de 200 de metri, acolo unde Bolt intenţionează să doboare recordul mondial şi să coboare sub 19 secunde. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.