Tehnicianul echipei Royal Antwerp, Ladislau Boloni, a declarat că formaţia sa, care va evolua în Liga Europa, este pregătită să joace trei meciuri pe săptămână, relatează walfoot.be.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Echipa mea este pregătită să joace trei meciuri pe săptămână. Meciul din cupele europene cu Plzen nu îmi va influenţa selecţia pentru partida de duminică, din campionat. Decât să adaptez echipa, prefer să aranjez programul de antrenament astfel încât fiecare jucător să fie cât mai proaspăt cu putinţă”, a spus Boloni.

Antwerp va întâlni întâlni echipa Waasland-Beveren, duminică, pe teren propriu, de la ora 21.00, în etapa a doua a campionatului Belgiei. Apoi, joi, 8 august, Antwerp va juca tot acasă cu Viktoria Plzen, pe teren propriu, de la ora 20.30,  în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.