Tehnicianul Ladislau Boloni a declarat, sâmbătă seară, după ce Metz a fost învinsă de OGC Nice, scor 1-0, în campionatul Franţei, că s-a săturat să piardă meciurile la acest scor, glumind că şi-ar dori un eşec cu 5-0.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Înfrângerea este întotdeauna amară, tristă, mai ales atunci când te uiţi la tot şi spui, la naiba, pierdem cu 1-0 de nu ştiu câte meciuri. Când fac glume, îmi spun că aş vrea să pierd o dată cu 5-0, Doamne! Apoi m-aş duce acasă şi asta ar fi tot. Dar când pierzi unul, două, cinci meciuri cu 1-0... Ultimele două meciuri, le pierzi la penaltiuri, 1-0. Şi, în acelaşi timp, ratezi două penaltiuri în deplasare. Nu este uşor de digerat. Discuţia din vestiar după meci a fost pe un alt ton, dar a fost în aceeaşi linie", a spus Boloni.

Echipa lui Boloni a înregistrat al şaselea eşec consecutiv sâmbătă seară şi este pe locul 15, cu 16 puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.