Tehnicianul formaţiei Metz, Ladislau Bölöni, a criticat dur arbitrajul după ce jucătorii săi au pierdut, sâmbătă seară, scor 2-3, în faţa celor de la Rennes, în etapa a 32-a a campionatului Franţei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Învinşi după ce au condus cu 2-1, jucătorii de la FC Metz au contestat vehement penalty-ul acordat celor de la Rennes de arbitrul Ruddy Buquet pentru o atingere uşoară a lui Ismaël Traoré asupra lui Arnaud Kalimuendo, care i-a permis lui Benjamin Bourigeaud să egaleze (71'). Aceştia au protestat apoi când cel mai bun jucător al lor, Georges Mikautadze, a fost eliminat pentru că l-a împins pe Kalimuendo (90+5).

Antrenorul Ladislau Bölöni a fost furios în conferinţa de presă de după meci: "Arbitrul a luat o decizie proastă (acordând penalty-ul). Aceasta schimbă rezultatul. Cireaşa de pe tort este eliminarea lui Mikautadze. Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd. Dacă vă spun ce am în minte, voi fi chemat în faţa Comisiei de Disciplină. Unii oameni au mai multe drepturi decât alţii. Unele decizii sunt de neînţeles. Dacă avem VAR, să îl folosim... Nu a ţinut cont de asta".

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC

4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

"Astăzi, suntem nervoşi, trişti, nu înţelegem cum se poate întâmpla aşa ceva în Ligue 1, vom lua somnifere timp de două zile şi apoi ne vom ridica", a adăugat el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.