Fotbalistul echipei FC Viitorul, Bogdan Ţîru, a declarat, duminică seară, că el şi colegii săi îl aşteaptă cu drag pe Ianis Hagi, care a revenit din Italia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ianis, dacă va veni, îl aşteptăm cu drag. Este un jucător foarte bun şi ne va ajuta cu siguranţă", a spus Ţîru.

Şi Cristian Ganea este de părere că Ianis Hagi poate ajuta foarte mult FC Viitorul: "Nu ştiu nimic despre Ianis, am auzit că a ajuns azi în ţară. Bineînţeles că ar fi un plus dacă se va întoarce. Când a plecat de aici a plecat cu capul sus. E un jucător care ne poate ajuta foarte mult şi îmi doresc foarte mult să vină la noi pentru că ne poate ajuta".

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Ţîru şi Ganea au fost premiaţi, duminică, la Gala AFAN, ei fiind aleşi în cel mai bun 11. "Este o încununare a muncii de anul trecut. Datorez mult echipei şi stafului, pentru că nu aş fi reuşit fără ei. Pentru anul acesta mi-aş dori să intrăm în play-off şi să facem o figură frumoasă, ca anul trecut", a afirmat Bogdan Ţîru.

Cristi Ganea: Nu ştiu nimic despre Ianis, am auzit că a ajuns aziîn ţară. Bineînţeles că ar fi un plus dacă se va întoarce. Când a plecat de aici a plecat cu capul sus. E un jucător care ne poate ajuta foarte mult şi îmi doresc foarte mult să vină la noi pentrucă ne poate ajuta.

<
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.