Tehnicianul Bogdan Andone a declarat, joi seară, după victoria obţinută de FCSB în meciul cu Milsami Orhei, că toţi jucătorii săi au avut evoluţii bune şi Florin Tănase a avut o “atitudine extraordinară de căpitan”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Tot timpul primul meci din sezon nu este unul simplu, indiferent de adversar. Am încercat să ne impunem jocul, am reuşit în majoritatea timpului, dar nu a fost simplu deloc. Am alternat momente bune cu momente mai puţin bune. Am vorbit cu Florin (Tănase) zilele acestea mai mult, mă bucur foarte mult pentru el ca pentru toată echipa. Florin a avut astăzi o atitudine extraodinară de căpitan de echipă. Felicit echipa. Am ratat 3-4 situaţii enorme. Ne-am retras pe final şi am preferat să jucăm pe contraatac. Toşi jucătorii au făcut un joc bun. Mă bucur pentru că s-au ajutat între ei”, a spus Andone la Pro X.

Formaţia FCSB a învins, joi seară, pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, echipa Milsami Orhei, scor 2-0, în prima manşă din turul întâi preliminar al Ligii Europa. Golurile au fost marcate de Florin Tănase ’12, ’56.

În minutul 72, Lucian Filip a fost eliminat, la doar zece minute după ce a intrat pe teren, el primind al doilea cartonaş galben.

Returul va avea loc joia viitoare, la Orhei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.