Tehnicianul echipei FCSB, Bogdan Andone, a declarat, joi seară, că îşi felicită jucătorii pentru atitudinea din repriza a doua a meciului cu Alaşkert. El a menţionat, la Pro X, că formaţia sa a primit două goluri şi un cartonaş roşu în urma unor greşeli personale şi a adăugat că nu se teme de criticile lui Gigi Becali sau de o eventuală demitere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“A fost o seară dificilă, dar chiar şi aşa îi felicit pe băieţi pentru tăria de caracter din repriza a doua. Am avertizat încă de săptămâna trecută că meciul nu este jucat, dacă nu suntem concentraţi putem să avem probleme. Două greşeli personale ne-au costat două goluri şi cartonaşul roşu. Trebuie să înveţe din greşelile astea, să le elimine pentru că singurul care are de pierdut e el (n.r. - Bălaşa). În timpul unui meci îşi trec o grămadă de gânduri prin cap. Acel gol din minutul 45 ne-a dereglat, ne-a pus nişte semne de întrebare. S-a văzut astăzi din nouă această stare de oboseală acută, care este şi fizică şi mentală”, a afirmat Andone.

Întrebat dacă se teme de reacţia lui Gigi Becali, el a răspuns: “Nu mă tem de absolut nimic. În fotbal e posibil orice, şi ca joc, şi ca rezultat, şi ca reacţii ale patronilor”.

“Nu ştiu dacă din istoria fotbalului romândec, dar pentru FCSB ar fi fost cea mai mare ruşine o eliminare”, a adăugat el.

Întrebat dacă îi e teamă de demitere, tehnicianul a spus: “Absolut deloc”.

FCSB a fost învinsă, joi, la Giurgiu, cu scorul de 3-2 (3-1), de Alaşkert Erevan, în manşa secundă a turului al doilea preliminar al Ligii Europa. În tur, FCSB s-a impus cu 3-0 şi, în faza următoare, va evolua cu echipa cehă Mlada Boleslav, primul meci disputându-l pe teren propriu, la 8 august, iar returul al 15 august.

Au marcat: Tănase '10 (p), Coman '59 / Marmentini '23, '28 (p), Galvao '45

În minutul 28, Bălaşa l-a faultat în poziţie de ultim apărător pe Galvao. Arbitrul a considerat că infracţiunea a fost în careu şi a dictat penalti, arătându-i cartonaşul roşu jucătorului român. Lovitura de la 11 metri a fost transformată de Marmentini.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.