Tehnicianul echipei FCSB, Bogdan Andone, a declarat duminică seară, după meciul cu Hermannstadt, scor 4-3, că formaţia bucureşteană a avut foarte multe ocazii, dar pe de altă parte a avut neşansă pe partea defensivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Fără cuvinte. Nici nu ştiu, cu un ochi râd, cu altul plâng. Am avut atâtea ocazii, dacă marcam zece goluri cred că mai puteam marca încă cinci. Atâtea ocazii monumentale ratate, nişte acţiuni de atac foarte bune create de băieţi, dar în acelaşi timp poate şi o neşansă pe faza defensivă. Băieţii au făcut un meci bun. Mă bucur pentru efortul pe care l-au depus. Le-am spus că importantă este victoria, nu contează cum jucăm. Jucătorii au avut atitudine şi asta e calea pe care trebuie să meargă mai departe”, a spus Andone la Look Plus.

El a precizat că îşi doreşte ca la FCSB să vină cât mai repede Moutinho şi Salomao, dar şi un fundaş stânga. “Avem nevoie de un fundaş stânga de meserie indiferent cât de bine joacă Roman şi Bălaşa pe acel post”, a adăugat tehnicianul.

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, la Piteşti, cu scorul de 4-3, echipa Hermannstadt, în prima etapă a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.