Atleta Bianca Ghelber s-a clasat, duminică, pe primul loc în proba de aruncare a ciocanului, la Campionatul European pe echipe, Liga I, de la Cluj-Napoca.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bianca Ghelber s-a clasat pe prima poziţie cu o aruncare de 71.19 metri, fiind urmată pe podium de Vanessa Sterckendries (Belgia, 69.48) şi de Stamatia Scarvelis (Grecia, 68.76).

Sâmbătă, în prima zi de competiţie, România a mai obţinut două medalii de argint: Adelina Pănăeţ (3.000 metri obstacole) şi Rareş Toader (aruncarea greutăţii).

După 22 de probe derulate din 40 în total, România se află tot pe locul 11, cu 106 puncte. Competiţia se încheie duminică seară.

Primele două clasate în Liga 1, competiţia care se derulează la Cluj Arena, vor promova în Superligă, iar ultimele două clasate vor retrograda în liga secundă.

Organizarea CE pe echipe, Liga 1, este coordonată de forul continental de profil, European Athletics, împreună cu FR Atletism, şi este sprijinită de Guvernul României, MTS şi Primăria Cluj-Napoca şi Consiliul Judeţean Cluj.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.