Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu a declarat, miercuri noapte, după calificarea în semifinale la US Open, că a reuşit ceva incredibil, mai ales că anul trecut juca în calficări la Flushing Meadows.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este incredibil! În urmă cu un an jucam calificări aici, apoi am avut o accidentare la spate. Ce am reuşit în acest an...Nu am cuvinte. Cineva să mă ciupească. Sigur e adevărat? Faptul că am disputat aceste mari turnee, Openul Australiei, Indian Wells şi Toronto, m-a ajutat mult. Am muncit mult fizic şi mental şi rezultatele au apărut", a declarat Andreescu.

Jucătoarea canadiană de tenis Bianca Andreescu s-a calificat în premieră în semifinale la un grand slam, după ce a trecut de belgianca Elise Mertens, în sferturi la US Open.

Sportiva de origine română, în vârstă de 19 ani, s-a impus în trei seturi, scor 3-6, 6-2, 6-3.

Deja câştigătoare la două turnee importante în acest sezon, Indian Wells şi Toronto, Andreescu va evolua în semifinale contra elveţiencei Belinda Bencic, care a învins-o pe croata Donna Vekic, scor 7-6 [5], 6-3.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.