Jucătoarea de tenis Bianca Andreescu a semnat un contract de sponsorizare cu marca Gatorade, de băuturi şi produse alimentare pentru sportivi, informează presa canadiană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gatorade este deţinută acum de PepsiCo.

"Bianca şi-a găsit deja locul într-un grup inegalabil de sportivi. Credem că Bianca are un mare viitor în tenis şi abia aşteptăm să o alimentăm cu energie pentru victorie în anii ce vor veni", a declarat Lourdes Seminario, director de marketing al PepsiCo Canada.

Hocheistul Sidney Crosby, atletul Andre DeGrasse, fotbalistul Lionel Messi, jucătoarea de tenis Serena Williams, fostul atlet Usain Bolt, jucătorul din NFL Todd Gurley, fostul baschetbalist Dwyane Wade, baschetbaliştii Karl-Anthony Towns, Paul George şi Jayson Tatum sunt alţi sportivi sau foşti sportivi care sunt sponsorizaţi de Gatorade.

Jucătoarea canadiană de origine română, în vârstă de 19 ani, mai are contracte de sponsorizare cu mărci celebre, ca Rolex, Nike, BMW şi Head.

Bianca Andreescu a început anul pe locul 152 WTA şi îl termină pe locul 5 WTA. În 2019, ea a câştigat turneele de la Indian Wells, Toronto şi US Open. Andreescu a fost desemnată sportiva anului de presa canadiană.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.