Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu, locul 24 WTA, a eliminat-o pe germana Angelique Kerber, numărul 4 mondial şi cap de serie 8, în turul trei al turneului Miami Open.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Andreescu s-a impus cu scorul de 6-4, 4-6, 6-1, în două ore şi zece minute. În setul doi, Bianca Andreescu a condus cu 4-1, însă sportiva germană a revenit şi a dus meciul în decisiv, impunându-se cu 6-4. Apoi, setul trei a fost câştigat lejer de Andreescu.

Meciul a început după ora locală 23.00 şi s-a terminat după 01.30.

“Nu a fost uşor. Cred că am fost cu un pas înaintefaţă de Kerber astăzi. Ştiu că am avut 4-1 în setul doi, am încercat să uit de asta şi mi-am încercat şansa în al treilea. Eram foarte obosită. Am încercat să îmi păstrez energia cât se poate, dar am lăsat totul acolo astăzi. Am simţit că ea nu juca la cel mai bun nivel posibil al său şi am profitat de asta”, a declarat Andreescu, potrivit WTA.

Săptămâna trecută, cu şase zile înaintea duelului de la Miami, sportiva de origine română a învins-o pe Kerber în finala turneului de la Indian Wells.

În faza următoare, Bianca Andreescu o va întâlni pe estona Anett Kontaveit, numărul 19 mondial.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.