Mijlocaşul portughez al echipei Betis Sevilla, William Carvalho, a fost audiat, marţi, de un judecător de instrucţie în cadrul unei anchete privind o "agresiune sexuală", a anunţat Tribunalul Superior de Justiţie din Andaluzia (TSJA) într-un comunicat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Internaţionalul portughez "a fost audiat" de un magistrat, dar a fost lăsat în libertate la finalul audierii sale, a precizat TSJA, adăugând că ancheta, care a dus la inculparea jucătorului, continuă. Potrivit instanţei, audierea a durat mai puţin de o jumătate de oră. Ea a avut loc în urma unei plângeri depuse de o femeie care l-a acuzat de "agresiune sexuală", o categorie penală care, în Spania, include violul.

Potrivit presei locale, care citează surse apropiate cazului, William Carvalho neagă acuzaţiile care i se aduc, insistând că a avut relaţii sexuale consimţite cu reclamanta. Potrivit ziarelor spaniole, aceste evenimente au avut loc în luna august, când Carvalho a invitat-o pe reclamantă să vină să-l viziteze la Sevilla, în sudul Spaniei.

Potrivit cotidianului sportiv Marca, care citează plângerea, reclamanta a luat cina cu jucătorul, apoi l-a însoţit la o discotecă, înainte de a se trezi a doua zi "cu semne clare de violenţă pe corp şi fără să-şi amintească exact ce s-a întâmplat".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.