Jucătorul italian de tenis Matteo Berrettini, locul 7 ATP, s-a calificat în turul doi la Australian Open, după un meci în care a acuzat dureri de stomac. La finalul partidei, el a transmis mulţumiri...unui medicament antidiuretic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Berrettini l-a învins pe americanul Brandon Nakashima, locul 68 mondial, după trei ore şi zece minute, scor 4-6, 6-2, 7-6 (7/5) 6-3, pe arena Margaret Court.

Italianul a cerut mai întâi o pauză medicală după pierderea primului set. "A trebuit să fiu foarte tare psihic, mai ales că nu prea m-a ajutat corpul", a spus Berrettini.

La finalul meciului în care a avut nevoie de trei pauze pentru a merge la toaletă, Berrettini a scris pe obiectivul camerei de filam de pe teren: "Imodium! Grazie! (Imodium! Mulţumesc)".

Italianul de 25 de ani va evolua în turul doi cu americanul Stefan Kozlov, locul 168 mondial, beneficiar al unui wild card.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wide World of Sports (@wwos)

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.