Aflat iniţial sub contract până în 2025, Bernardo Silva a semnat pentru încă un sezon la Manchester City, până în 2026.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am avut şase ani incredibili la Manchester City şi sunt încântat să îmi prelungesc şederea aici", a declarat internaţionalul portughez în vârstă de 29 de ani pe site-ul oficial al celor de la City.

"Câştigarea triplei în sezonul trecut (campionat, Cupa Angliei şi Liga Campionilor) a fost extrem de specială şi este emoţionant să fac parte dintr-o echipă în care există atât de multă pasiune. Succesul te face să-ţi doreşti să câştigi şi mai mult, iar acest club îmi oferă această oportunitate de a continua să câştig. Îl iubesc pe manager (Pep Guardiola), îi iubesc pe coechipierii mei şi pe fani şi sper să putem împărtăşi şi mai multe amintiri frumoase în anii care vor urma", a mai spus fostul jucător de la AS Monaco, care a fost campion al Franţei în 2017.

El era dorit de Paris Saint-Germain, dar şi de FC Barcelona.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.