"Nu îmi pasă de cei care nu sunt vaccinaţi", a declarat francezul Benoît Paire, care a fost unul dintre primii jucători de tenis vaccinaţi împotriva Covid-19 şi care vrea să participe în 2022 la Australian Open.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu mai există carantină în Melbourne dacă eşti vaccinat. Eu, de cei care nu sunt vaccinaţi, nu-mi pasă. Sincer, dacă nu joacă, mai bine pentru mine”, a spus el, după înfrângerea din primul tur al Masters 1000 de la Paris în faţa spaniolului Pablo Carreño (6-3, 6-4).

"Dacă băieţii nu vor să se vaccineze şi nu vor să joace Australian Open, cu atât mai bine. În cele din urmă, dacă merg doar eu, sunt foarte fericit. Sunt motivat să am un sezon foarte bun anul viitor”, a adăugat el.

"Dacă sunt cei cărora le este frică să se vaccineze, atunci să nu se vaccineze şi să rămână în Europa”, a afirmat el, cu referire în special la numărul 1 mondial, Novak Djokovici, reticent la vaccin.

"Vreau să joc bine anul viitor. Sunt vaccinat, sunt pregătit să obţin rezultate grozave anul viitor. De ceilalţi nu-mi pasă. Nu este problema mea dacă nu s-au vaccinat", a mai spus el.

Cu trei luni înainte de Australian Open (17-30 ianuarie), autorităţile australiene au reiterat necesitatea imperativă de a fi vaccinat pentru a participa. Djokovici, de nouă ori câştigător la Melbourne, a declarat duminică la Paris că aşteaptă un anunţ oficial din partea Federaţiei Australiane (Tennis Australia), organizatoarea acestui Grand Slam, pentru a lua decizia dacă îşi apără sau nu titlul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.