Căpitanul echipei de Fed Cup a Franţei, Julien Benneteau, a declarat că 1-1 este un scor logic la finalul primei zile a semifinalei cu România, câştigătoarele fiind rachetele numărul unu, informează L’Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Per total, 1-1 este un scor logic pentru finalul acestei prime zile. Cele două numărul 1 au câştigat meciurile lor de simplu. La începutul săptămânii, când am vorbit cu staful, toată lumea spunea că dacă vom fi la egalitate sâmbătă ne vom afla într-o poziţie bună pentru a încerca să ajungem în finală. Pentru mâine ne vom concentra mai întâi pentru primul meci, în care ştim că adversara va fi Simona Halep. Mai întâi trebuie să ne concentrăm pe cum să o învingem pe Simona, care a fost solidă astăzi. Apoi, vom vedea ce va fi. Kristina a avut o atitudine foarte bună pe teren, a încercat să pună în practică schema de joc, dar Simona a ştiut să contracareze acest tip de joc. Caroline a fost foarte solidă şi ştiu că Alize şi Pauline au jucat foarte bine în această săptămână şi sunt pregătite să intre pe teren duminică. Va trebui să aleg sâmbătă seară”, a spus Benneteau.

După prima zi a întâlnirii din semifinalele FedCup, Franţa şi România sunt la egalitate, scor 1-1.

În primul meci al zilei de sâmbătă, Simona Halep, locul 2 WTA, a învins-o, cu scorul de 6-3, 6-1, pe Kristina Mladenovic, numărul 66 mondial.

Apoi, Mihaela Buzărnescu, locul 30 WTA, a fost învinsă, cu scorul de 6-3, 6-3, de Caroline Garcia, locul 21 WTA, în al doilea meci al semifinalei FedCup Franţa - România de la Rouen. 

Duminică vor avea loc, cu începere de la ora 14.00, următoarele meciuri: Caroline Garcia, locul 21 WTA - Simona Halep, locul 2 WTA; Kristina Mladenovic, locul 66 WTA - Mihaela Buzărnescu, locul 30 WTA; Caroline Garcia/Kristina Mladenovic - Irina Begu/Monica Niculescu. Căpitanii celor două echipe pot opera schimbări în rândul jucătoarelor care vor evolua în aceste partide.

Învingătoarea din această întâlnire va evolua cu câştigătoarea semifinalei Australia - Belarus, scor 1-1 după prima zi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.