Pentru prima dată de la începutul procesului său, fotbalistul Benjamin Mendy a fost chemat la bară pentru a vorbi şi a se apăra de acuzaţiile de viol împotriva lui.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El a declarat în special, în remarcile transmise de RMC Sport, despre noua sa popularitate din momentul în care a ajuns la Manchester City: „Am început să primesc o mulţime de mesaje pe Instagram. Am primit de zece ori mai mult decât înainte. Ştiu că nu sunt Brad Pitt şi ştiu că femeile nu au venit la mine pentru aşa cum arăt. Modul în care le-am vorbit femeilor a fost direct. La fel, când o femeie mi-a spus nu, m-am oprit.”.

Fundaşul francez în vârstă de 28 de ani, suspendat timp de un an de Manchester City, este judecat de la începutul lunii august la Chester, în nordul Angliei, şi este acuzat de şapte violuri, o tentativă de viol şi o agresiune sexuală împotriva a şapte femei. Saha Matturie, care nu are nicio legătură cu fostul fotbalist Louis Saha, rămâne acuzat de şase violuri şi trei agresiuni sexuale. Cei doi bărbaţi neagă toate acuzaţiile.

Câştigător al Cupei Mondiale 2018 cu echipa Franţei, Benjamin Mendy a petrecut mai bine de patru luni, din august 2021 până în ianuarie 2022, în arest preventiv. Eliberat la începutul lunii ianuarie, el a fost plasat sub supraveghere judiciară.

 

 



 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.