Jucătoarea elveţiană de tenis Belinda Bencic, locul 14 mondial şi campioană olimpică la Tokyo, a anunţat vineri că este însărcinată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Aşteptăm în curând micul nostru miracol! Abia aşteptăm să ne cunoaştem”, a scris ea pe contul ei de Instagram unde apare alături de partenerul ei, Martin Hromkovic, în vârstă de 41 de ani,

Hromkovic este un fost fotbalist profesionist slovac, care a devenit antrenorul de fitness al lui Bencic. Cei doi au o relaţie de cinci ani.

În vârstă de 26 de ani, Bencic, care a urcat pe locul 4 în clasamentul WTA la începutul anului 2020, a câştigat turneele WTA 500 de la Adelaide 2 în ianuarie şi Abu Dhabi în februarie în acest sezon.

La Jocurile de la Tokyo din 2021, ea a oferit Elveţiei una dintre cele trei medalii de aur, învingând-o pe sportiva cehă Marketa Vondrousova în finala de simplu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.