Meciul dintre echipele Standard Liege şi Anderlecht Bruxelles, disputat duminică în campionatul belgian, a fost întrerupt definitiv după 63 de minute de joc, din cauza fumigenelor aruncate de fanii bruxellezi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Scorul era în acel moment 3-1 pentru Standard, care conducea prin golurile marcate de Raskin (21), Fossey (28) şi Zinckernagel (56), după ce Anderlecht deschisese scorul în minutul 5, prin Verschaeren. Atacantul român Denis Drăguş a fost titular în echipa lui Standard.

În minutul 56, după marcarea golului de 3-1 pentru Standard, suporterii lui Anderlecht lansaseră un prim val de fumigene şi petarde pe teren, obligându-l pe arbitrul Bram van Driessche să întrerupă meciul pentru 12 minute.

După reluare, însă, în minutul 63, suporterii bruxellezi au trimis un nou val de fumigene şi petarde pe teren, iar arbitrul a decis să întrerupă definitiv meciul şi să trimită cele două formaţii la cabine.

Meciul a contat pentru etapa a 14-a din Jupiler Pro League.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.