Gigi Becali a declarat, miercuri, că vrea să renunţe din actualul lot al FCSB la Adrian Stoian, Florentin Matei şi Dragoş Nedelcu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am văzut că în presă a apărut o listă neagră. L-am sunat pe MM imediat. I-am spus lui MM să-i sune pe jucători, că n-am numerele lor. I-am spus să-i zica lui Benzar că m-a uimit anul asta. Tănase este un jucător care… fără el nu ştiu dacă am putea. Fără el suntem praf.  Benzar e ucigător, îmi place foarte mult. E mai bun decât atunci cand era la Viitorul. Stoian şi Florentin Matei... am vorbit cu impresarii, i-am zis si lui MM: pregătiţi-vă, găsiţi-le echipa din vară! La Nedelcu... i-am zis impresarului să găsească echipă, nu cred că mai poate juca la noi. Am înţeles că în Statele Unite ar mai fi deschisă perioada de transferuri. Nu mai vreau să supăr pe nimeni, dar la Steaua trebuie să joci fotbal, nu să-ţi fie ruşine de Ianis", a spus Becali la Pro X.

El l-a lăudat pe Ianis Hagi, de la FC Viitorul, spunând că “e jumătate din echipă” şi a precizat că probabil din vară fiul lui Gheorghe Hagi va pleca în străinătate.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.