Patronul FCSB a anunţat, vineri, că doreşte să transfere în iarnă doi jucători de la Gaz Metan Mediaş, pe Dumitru Cardoso şi pe Fofana.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cel mai mare semn de întrebare este atacul, că noi nu avem un atacant, în rest avem tot la ora asta, nici nu ştim cu ce să jucăm Avem într-adevăr un atacant valoros, care se numeşte Gnohere, păcat că are calitate şi are valoare, numai că nu are ambiţie să fie la greutatea optimă, ca să poată să joace şi să avem şi noi atacant de mare valoare. Avem, dar dacă ai kile în plus e greu. Oaidă este jucător de Real Madrid, de Barcelona, de primele zece echipe ale Europei, la fel Panţîru. E posibil să luăm un atacant în iarnă, dacă se prezintă aşa Gnohere şi dacă Tănase nu dă randament acolo. Asta este singura noastră problemă, atacantul. Singurul care îmi place şi regret că nu l-am luat este Omrani. Cred că o să îl iau pe Dumitru, dar nu este atacant. Mie îmi place celălalt de la Gaz Metan, care nu e atacant. Mijlocaş... Mijlocaşul ăla înalt, nu ştiu cum îl cheamă, e de culoare neagră. Fofana. Mie îmi place, e fotbalist adevărat, ţine mingea la picior, nu are nicio teamă, nu pierde mingi. Mie îmi plac jucătorii care nu pierd mingi. Trebuie să-l luăm (n.r. - pe Cardoso), că ăla e român, normal că trebuie să-l luăm. Am pus ochii pe el, dar şi Fofana îmi place. O să vedem ce-o vrea Domnul", a declarat Becali, la Pro X.

Nicolao Dumitru Cardoso, în vârstă de 27 ani, are dublă cetăţenie, italiană şi română, şi a semnat în vară un contract pe două sezoane cu Gaz Metan mediaş.

El s-a născut în Suedia, iar tatăl său este un român care s-a stabilit ulterior în Italia.

Nicolao Dumitru Cardoso a semnat cu Napoli la doar 18 ani şi a evoluat la mai multe echipe din Italia, Anglia şi Spania, dar şi la naţionalele de tineret ale Italiei sub 19 şi sub 20 ani. 

Boubacar Fofana, în vârstă de 29 d eani, din Guineea, a venit la Mediaş în vara anului 2018, după ce a jucat la Moreirense, în Portugalia. Contractul său expiră al finalul sezonului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.