Patronul FCSB, Gigi Becali, l-a lăudat pe antrenorul Bogdan Argeş Vintilă după succesele obţinute cu FC Viitorul şi CSU Craiova şi a afirmat că nu se mai implică la echipă. El a precizat însă că nu se implică pentru moment.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Vintilă a demonstrat-o, nu trebuie să zic eu. A surclasat-o pe Viitorul, a bătut-o de-a bătut-o, nici nu a contat şi a bătut-o pe Craiova cu 30.000 de spectatori, o repriză nu s-au apropiat de poartă. S-a întâmplat aşa că era sărbătoarea Sfintei Cruci. Sfânta Cruce le dă în cap la toţi duşmanii mei, ca să nu se bucure ei, să se oftice şi să-i doară ficatul. Dumnezeu nu are altă treabă, cele mai mici subtilităţi ale vieţii El se bagă în toate şi se bagă mai ales la mine. (n.r. - despre Ovidiu Petre secund) I-am spus lui Vintilă ia-ţi secunzi pe cine vrei tu, nu mă bag eu la asta. Are mână liberă la secunzi, are mână liberă să facă toată disciplina, are mână liberă să facă echipa şi face şi schimbările tot el, Vintilă. Nu mă implic eu, el face, dar dacă vreau eu... Eu nu mă implic pentru că nu vreau, dar dacă eu vreau, mă implic, că de aia sunt proprietar. Eu când sunt eu stăpân, la mine toată lumea trebuie să execute ordinul la stăpân. De la mine în jos toată lumea execută. Nu fac rău la nimeni şi respect legile omeneşti şi regulamentele, pe toate. Eu cer sfaturi de la Hristos şi apoi dau ordine la toţi care sunt slujitorii mei. Care vrea să fie slujitorul meu, care nu vrea, nu-l oblig, nu-l iau sclav cu forţa", a declarat Becali, la Pro X.

Gigi Becali crede că acum nicio echipă nu mai poate învinge formaţia sa.

"Este o mică bucurie, eu lucrurile astea le simţeam dinainte. Echipa asta nu poate să o bată nimeni, n-ai cum să o baţi. Mai ales, peste o lună de zile, când vine şi Man. Popa nu a fost în apele lui, Hora nu a fost, mai vine şi Gnohere. Hora a cam pierdut mingile, dar îi felicit şi pe ei pentru că cu ei s-a câştigat meicul. Nici Tănase nu a fost extraordinar. Tot ce s-a făcut a fost controlat, nu a fost un lucru neasumat, am jucat cu patru copii pentru că am vrut să mergem în grupele Europa League şi să luăm banii de acolo, 15 milioane. Dar acum nu ne mai poate bate nimeni, dacă am bătut-o pe Viitorul. Pe Viitorul n-am bătut-o, ne-am distrat cu Viitorul. Era 2-1 cu Viitorul şi noi jucam miuţa aproape de careul lor, a stat mingea numai la noi. Cu Craiova, sunt şi puţin subiectiv, poate n-am văzut bine, am văzut o repriză - nu vreau să subestimez Craiova, că e o echipă bună - în care am jucat numai în jumătatea adversarului. Din moment ce joci numai tu şi adversarul nu joacă deloc.... În a doua repriză s-a întâmplat să mai joace şi ei, pentru că probabil i-a luat Piţurcă la ceartă: <Voi jucaţi ca în divizia a treia, jucaţi, mă, fotbal, că joacă numai Steaua, voi nu mai jucaţi fotbal!> Probabil din ambiţie, din elan, că erau 30.000 de spectatori au jucat şi ei, numai că nu au avut niciun şut pe poartă", a spus omul de afaceri. 

Becai îl consideră pe fundaşul Ionuţ Panţîru cel mai bun jucător de la FCSB şi l-a lăudat pe atacantul Harlem Gnohere. Despre Juvhel Tsoumou, Becali a precizat că golul marcat cu CSU Craiova este suficient pentru a-şi justifica înţelegerea semnată.

"Gnohere o să revină probabil când o să mai scadă un kil, două măcar. Aseară am văzut că de fapt Gnohere e tot Gnohere. Am văzut că Gnohere e fotbalist şi atacant. Aseară mi-am dat seama. El a fost lăsat în afara lotului pentru că i-a născut soţia şi a fost plecat două zile jumătate acasă. Nu s-a antrenat două zile, de aia, nu pentru kilograme. Nu ştiu câte are în plus, că nu l-am cântărit eu. El şi cu kile în plus tot e mai bun. Tsoumou a marcat un gol, la revedere, hai noroc, am câştigat trei puncte. Chiar dacă rămâne cu golul ăsta, nu îmi pare rău că am semnat contractul cu el, pentru că a adus trei puncte la Craiova, cu 30.000 de spectatori. Joci pe terenul lor şi îi ţii pe Craiova în terenul lor cu 30.000 de spectatori, e mare lucru, mare de tot. Părerea mea este că cel mai bun jucător la ora aceasta de la Steaua este Panţîru. Aşa cred eu. Şi al doilea e Coman", a declarat el.

Becali îşi doreşte un rezultat de egalitate în meciul FC Viitorul - Gaz Metan Mediaş şi estimează că, în luna decembrie, echipa lui va fi pe primul loc în clasament.

"Pentru mine cel mai bine este un egal, pentru că eu vreau ca în decembrie să fiu pe primul loc. Vreau după aceste 12 meciuri să fim pe primul loc. Nu e diferenţă mare faţă de CFR zece puncte. trei buie să o baţi în meci direct, o mai baţi o dată în meci direct şi mai rămân patru. Avem un meci greu cu CFR-ul, foarte greu, dar dacă jucăm pe Naţional Arena e foarte greu să fim învinşi. După care avem încă trei mai uşoare, cu Chindia, Clinceni şi Dinamo, care sunt foarte uşoare, după care mai avem încă şapte, după care luăm 30 de puncte. Echipa e din ce mai puternică, revin Nedelcu şi Man nu mai poate nimeni să se atingă de noi", a afirmat Becali.

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a noua a Ligii I, primul pentru Victor Piţurcă pe banca tehnică a oltenilor.

Golul a fost marcat de Juvhel Tsoumou, în minutul 88, jucătorul împingând mingea în plasă după o respingere greşită în faţă a portarului Pigliacelli la un şut al lui Coman. Pentru Tsoumou a fost debutul la FCSB.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.